Buc

Redis, Creatin Forte-R
Cod produs: SKU-6714947606-7250

Stoc suficient
  • Brand: REDIS
  • Mod de ambalare: Tablete

CREATINA FORTE-R Este o formula foarte putin diferita de cea a produsului CREATINA-R iar diferentele fata de acesta din urma fiind foarte mici si date de continutul mai mic de creatina monohidrat /capsula dar si de cel de dextroza (inexistent la CREATINA-R). Prezenta dextrozei realizeaza o asimilare de catre organism a creatinei monohidrat intr-un procent cu 50% mai mare fata de situatia in care nu se administreaza sau nu ar fi prezenta intr-un anumit produs. De asemenea combinatia dintre aceste trei elemente (creatina monohidrat, fosfolipide si dextroza) ofera organismului energia necesara efectuarii in bune conditii a unor antrenamente foarte intense. Un alt avantaj al produsului CREATINA FORTE-R  este dat de modalitatea de prezentare (tablete) ce ofera posibilitatea ca acest supliment sa poata ocupa putin loc, sa poata fi transportat si mai ales administrat cu  foarte multa lejeritate in orice moment al zilei si aproape in orice loc. Rezultate obtinute la suplimentarea cu CREATINA FORTE-R:
•Furnizeaza energia necesara efectuarii in bune conditii a unor antrenamente foarte grele;
•Mareste forta si rezistenta;
•Micsoreaza timpul de refacere;
•Mareste masa musculara;
•Creste volumul celulei musculare;
•Promoveaza sinteza de ATP; 
Mod de administrare: Se administreaza in doua faze: incarcare, timp de 7 zile cite 20 de grame de creatina pe zi (40 de tablete de produs CREATINA-R), impartite in patru portii de 5 grame (10 tablete) si mentinere, timp de 7-42 de zile cite 5 grame pe zi(10 tablete). Dupa faza de mentinere se poate relua ciclul cu faza de incarcare sau se poate face o pauza de pina la 30 de zile. Din acest punct de vedere parerile specialistilor sunt impartite.
Mod de prezentare: cutii cu 90 sau 300 de tablete.
Produsul CREATINA FORTE-R face parte din categoria produse pe baza de creatina monohidrat din gama de suplimente nutritive a firmei REDIS NUTRITIE.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare