Pret: 30.50 RON
Cantitate

Redis, Super Mass-R - 0.9 kg Cod produs: SKU-1447855787-6901

Stoc suficient
  • Brand: REDIS

SUPER MASS R - Este un produs intermediar -unul cu o concentratie medie de proteina (aproximativ 51% proteine) , 39 % carbohidrati si un continut minim de grasimi (sub 1%).
Prin compozitia sa produsul s-a dorit  "un intermediar" intre produsele pentru cresterea masei musculare (NUTRIFORT-R, MASS FORTE CREATIN-R, MIX FORTE-R-suplimente ce au o cantitate ceva mai mica de proteine-aproximativ 26% proteine si una ridicata de carbohidrati-aproximativ 66%) si concentratele proteice din gama REDIS NUTRITIE (IDEAL PROTEIN, PROT-85, SUPER PROTEIN R90, PROTEINMIX-R, PROTWHEY-R-cu peste 75% concentratia proteica). Printre beneficiile utilizarii produsului SUPER MASS-R mentionam: ajuta la cresterea rapida a fortei si masei musculare, mareste sinteza proteica si de asemenea duce la o recuperare mai rapida dupa antrenamente.
Mod de administrare:  o portie contine 60 grame de SUPER MASS-R si se recomanda administrarea a 2-3 portii pe zi. O masura contine 30 grame.
Mod de prezentare:Produsul SUPER MASS-R face parte din categoria produse pentru cresterea masei musculare a firmei REDIS NUTRITIE si se prezinta la cutii de 0,9 kg , saci de 2,2 kg, galeti de 2,2 kg si galeti de 4,5 kg de pudra proteica. Aromele disponibile sunt: ciocolata, vanilie, tutti frutti si cola.
Ingrediente: caseinat, concentrat proteic din zer, izolat proteic din soia,indulcitori alimentari, arome alimentare.
 
PROFIL NUTRITIONAL:

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare