Pret: 24.50 RON
Cantitate

Redis, Nutrifort-R, 1 kg Cod produs: SKU-1447855504-7237

Stoc suficient
  • Brand: REDIS

Nutrifort-R Este primul supliment din categoria "weightgainer" produs de vreo firma de nutritie sportiva din Romania. Produsul s-a dorit la vremea respectiva o varianta autohtona la mai cunoscutele Mega Mass 3000/ Universal Nutrition sau Mega Mass 2000/4000 -Weider tinand din punct de vedere al compozitiei linia produselor americane de acest tip (intre 20-30 % (aproximativ 26% proteine), intre 60-70% carbohidrati cu absorbtie lenta (aproximativ 66%), sub 1% grasimi si o mixtura de vitamine si minerale. Produsul a fost lansat in luna mai a anului 1998 de firma REDIS NUTRITIE si a fost la vremea respectiva foarte bine primit pe piata de profil. Si in prezent produsul pastreaza aceeasi formula din momentul lansarii singurele modificari aduse fiind acelea datorate diversificarii produsului pe arome. Printre beneficiile utilizarii produsului Nutrifort-R mentionam: ajuta la cresterea rapida a fortei si masei musculare,mareste sinteza proteica si de asemenea recuperare mai rapida dupa abntrenamente.

Mod de administrare:  o portie contine 2 masuri jumatate de pudra proteica (aproximativ 90-95 grame de produs Nutrifort-R) si se recomanda administrareaa 2-3 portii pe zi, intre mesele principale la jumatatea intervalelor si dupa terminarea antrenamentelor. O masura contine 35 grame.
Mod de prezentare: Produsul Nutrifort-R face parte din categoria produse  pentru cresterea masei musculare a firmei REDIS NUTRITIE si prezinta la cutii de 1 kg , saci de 25 kg, galeti de 2,5 kg si galeti de 5 kg de pudra proteica. Aromele disponibile sunt: ciocolata, vanilie, tutti frutti si cola.  

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare