Pret: 109.50 RON
Cantitate

Redis, MixForte-R , 5 kg Cod produs: SKU-1447857470-2775

Stoc suficient
  • Brand: REDIS

MIX FORTE-R -Este un produs aparut in anul 2004 care inchide gama produselor de masa din linia REDIS NUTRITIE.Din punct de vedere al compozitiei nutritionale se prezinta practic la fel ca si produsele NUTRIFORT-R si MASS FORTE CREATIN-R ( aproximativ 25% concentratie proteica , 70% carbohidrati si sub 1% grasimi).Deosebirea ar fi ca fata de Mass Forte CREATIN R de exemplu nu contine creatina si de asemenea suportul proteic al acestui produs este exclusiv de origine animala (si superior fata de cel al celorlalte doua produse mentionate mai sus)- adica din caseinat, concentrat proteic din zer si albus de ou in proportii egale (adica aproximativ 8,35 % din masa produsului pentru fiecare in parte).
De asemenea mai trebuie mentionat ca suportul de carbohidrati din acest produsprovine din maltodextrina, dextroza si fructoza care imprima un gust foarte bun produsului.
Mod de administrare:  o portie contine 90 grame de MIX FORTE-R si se recomanda administrarea a 2-3 portii pe zi. O masura contine 35 grame.
Mod de prezentare: Produsul MIX FORTE-R face parte din categoria produselor pentru cresterea masei musculare a firmei REDIS NUTRITIE si prezinta la cutii de 1 kg , saci de 2,5 kg, galeti de 2,5 kg si galeti de 5 kg de pudra proteica. Aromele disponibile sunt: ciocolata, vanilie, tutti frutti si cola.

PROFIL NUTRITIONAL:

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare