Pret: 28.50 RON
Cantitate

Redis, Mass Forte Creatin-R , 1 kg Cod produs: SKU-1447855948-9967

Stoc suficient
  • Brand: REDIS

MASS FORTE CREATIN-R -Realizatorii produsului NUTRIFORT-R au dorit sa imbunatateasca la cativa ani dupa aparitia acestui supliment formula sa, incluzand in componenta creatina monohidrat (intr-o perioada in care acest supliment incepuse sa fie accesibil din punct de vedere financiar si mai ales folosit pe scara larga de sportivii din Romania). S-a introdus si o cantitate de dextroza in compozitia produsului pentru o mai buna asimilare a creatinei monohidrat. Produsul difera doar prin aceste doua lucruri de NUTRIFORT-R avand in rest practic aceeasi compozitie -  26% proteine, aproximativ 66% carbohidrati, sub 1% grasimi si o mixtura de vitamine si minerale. Printre beneficiile utilizarii produsului MASS FORTE CREATIN-R mentionam: ajuta la cresterea rapida a fortei si masei musculare, mareste sinteza proteica si de asemenea duce la o recuperare mai rapida dupa abntrenamente.
Mod de administrare:  o portie contine 90 grame de MASS FORTE CREATIN-R si se recomanda administrarea a 2-3 portii pe zi. O masura contine 35 grame.
Mod de prezentare:Produsul MASS FORTE CREATIN-R face parte din categoria produse produse pentru cresterea masei musculare a firmei REDIS NUTRITIE si prezinta la cutii de 1 kg , saci de 25 kg, galeti de 2,5 kg si galeti de 5 kg de pudra proteica. Aromele disponibile sunt: ciocolata, vanilie, tutti frutti si cola.

PROFIL NUTRITIONAL

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare