Pret: 33.50 RON
39.50 RON
Cantitate

Olympus, Oferta Speciala , Articolul 128 - Manusi Gel Albastru - Marimea M + Shaker Cod produs: SKU-7070950910-6515

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Manusi cu gel si material lycra albastru - Acest tip de manusi reprezinta alaturi de modelele (129 si 140-de care difera doar prin culoare) unul din modelele cele mai indragite ale intregii colectii de manusi si centuri ale firmei Olympus Grup. Spre deosebire de majoritatea larga a celorlalte modele nu are in compozitie deloc piele, fiind realizate integral din diferite materiale textile. La partea din palma sunt prevazute si cu un strat foarte fin de gel -ca un fel de pernute foarte subtiri. La partea exterioara sunt prevazute cu un material textil de culoare albastra (o combinatie intre elastan si poliamide, acesta din urma avand o pondere foarte redusa). Prin modul in care au fost concepute acest tip de manusi pot fi folosite de asemenea atat de practicantii culturismului si fitness-ului dar si de practicantii ciclismului.
Acest articol face parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus Grup si au numarul de articol -128. Calitatea acestor manusi este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Manusile cu gel (articolul 128)  sunt prevazute pe patru categorii de marimi S (cea mai mica), M (medie), L (mediu superior/peste medie/larga), XL (extra-larga).
Incadrarea pe marimi se face in functie de dimensiunea perimetrului palmei care se poate urmari din tabelul de mai jos.  

 

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare