Pret: 43.50 RON
49.90 RON
Cantitate

Olympus, Oferta Speciala, Articolul 123, Manusi Motorcross - marimea XL + Shaker Cod produs: SKU-8848913379-2422

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Manusi tip motorcross - realizate dintr-o combinatie de materiale textile si in combinatia de culori (negru, albastru,galben si alb). Spre deosebire de celelalte modele de manusi din colectie acest tip de manusi sunt prevazute cu degetele intregi ( si nu taiate ca la majoritatea modelelor pentru culturism si fitness).  Fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus Grup si au numarul de articol -123. Calitatea acestor manusi este foarte buna fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Manusile tip motorcross (articolul 123) - sunt disponibile pe trei categorii de marimi : M (medie), L (mediu superior/peste medie/larga) si  XL (extra-larga).
Incadrarea pe marimi se face in functie de dimensiunea perimetrului palmei care se poate urmari din tabelul de mai jos. 

Utilitate: Manusile tip motorcross (culoare negru albastru & galben & alb) - Art. 123 -  sunt utile acelor persoane care cauta manusi tip motocross, manusi de sala, manusi sport.  

MANUSI DE ANTRENAMENT TIP MOTOCROSS
Perimetrul palmei 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata M L XL

 

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare