Pret: 34.50 RON
39.50 RON
Cantitate

Olympus, Oferta Speciala, Articolul 110 - Manusi bandaj negru & bej - Marimea S + Shaker Cod produs: SKU-9112408463-7916

Stoc suficient

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Set in cadrul caruia pe langa o pereche de manusi din piele de culoare maro si bandaje elastice de culoare neagra primesti GRATIS un shaker inscriptionat care poate fi la alegere de culoare: verde, alb cu albastru , alb & siclam, roz. Manusi din piele de culoare maro si bandaje elastice de culoare neagra - manusi realizate din piele de bovina cea mai buna calitate -prevazute cu piele de culoare maro la partea din palma si respectiv cu piele de culoare maro & spandex negru (la partea exterioara) plus bandajele elastice pentru protectia si stabilitatea coatelor. Fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus Grup si au numarul de articol 110. Calitatea acestor manusi este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Manusile din piele de culoare maro si bandaje elastice de culoare neagra -articolul 110- sunt prevazute pe patru categorii de marimi S (cea mai mica/i), M (medie), L (mediu superior/peste medie/mare), XL (peste L/cea mai mare). 

Shaker de plastic de 700 ml. Culori disponibile: verde, alb cu albastru , alb & siclam, roz.

 

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL

 

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare