Pret: 31.90 RON
35.50 RON
Cantitate

Olympus, Oferta Speciala, Articolul 107 - Manusi spandex albastru - Marimea XL + Shaker Cod produs: SKU-4994461301-2132

Stoc suficient

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Set in cadrul caruia pe langa o pereche de manusi din piele neagra si spandex albastru primesti GRATIS un shaker inscriptionat care poate fi la alegere de culoare: verde, alb cu albastru , alb & siclam, roz. Manusi din piele si spandex albastru - manusi realizate din piele de bovina cea mai buna calitate -prevazute cu piele la partea din palma si respectiv cu piele & spandex albastru (la partea exterioara). Fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus Grup si au numarul de articol 107. Calitatea acestor manusi este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Manusile din piele neagra si spandex rosu -articolul 107- sunt prevazute pe patru categorii de marimi S (cea mai mica/i), M (medie), L (mediu superior/peste medie/mare), XL (peste L/cea mai mare). 

Shaker de plastic de 700 ml. Culori disponibile: verde, alb cu albastru , alb & siclam, roz.

 

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL

 

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare