Pret: 26.90 RON
32.90 RON
Cantitate

Olympus, Articolul 152 - Manusi Copii Albastru Cod produs: SKU-1448011101-5063

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Manusi Articolul 152 -- manusi cu gel si material lycra imprimat-albastru reprezinta unul modelele de manusi ale firmei Olympus Grup, ce se adreseaza exclusiv copiilor. Pot fi foarte utile copiilor care practica ciclismul, dar si in diverse alte activitati fizice sau de zi cu zi. La realizarea acestui tip de manusi nu s-a folosit deloc piele, astfel ca acestea sunt realizate integral din diverse materiale textile. Partea din Palma este realizata integral dintr-un tip de material TEXTIL (similar (la atingere) si doar pana la un anumit punct, cu un anumit tip foarte fin de piele intoarsa) care este de culoare gri. La partea exterioara predomina un material tip lycra (preponderent poliamide) realizat dintr-o combinatie multicolora deosebita ce include culoarea albastru-violet (predominant) si care este imprimata cu unul din personajele cunoscute din lumea desenor animate.
Sunt utile: copiilor, in diverse activitati sportive unde necesita folosirea. Acest articol face parte din colectia de manusi,centuri si accesorii sportive ale firmei Olympus Grup si au numarul de articol -152. Calitatea acestor manusi este foarte buna fiind dealtfel atestata de certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il au.
Manusile cu gel (Articolul 152) sunt prevazute doar pe categoriile de marimi XS si S (cele mai mici).
Incadrarea pe marimi se face în funcÅ£ie de Dimensiunea perimetrului palmei care se poate urmari din Tabelul de mai jos.

 

MANUSI DE ANTRENAMENT
ART. 152
Perimetrul Palmei 20-22 cm
Marime recomandata S


 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare