Pret: 19.90 RON
29.90 RON
Cantitate

Olympus, Articolul 125, Manusi multicolore, Marimea M Cod produs: SKU-7022301284-6070

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

ART 125 – Manusi din piele si plasa culoare negru & alb & rosu.
Descriere articol: sunt un model clasic de manusi realizate din piele de culoare neagra (partea din palma) si respectiv (material textil / (material impletit)  realizata dintr-o combinatie de culori (negru & alb & rosu) la partea exterioara a palmei).
Domenii de utilizare: manusi fitness, manusi culturism, manusi ciclism, manusi haltere, manusi fitness dama, dar si pot fi folosite si in cadrul unor activitati de uz gospodaresc.
Ce marimi sunt disponibile si care este diferenta dintre marimi?
ART 125 – manusi fitness (din piele si plasa negru & alb & rosu) este disponibil pe variantele de marimi S, M, L, XL.
S- Small (cea mai mica marime-pentru cei cu palma mica) / M (Medium) – marime medie (pentru cei cu palma medie /normala)/ L (Large) – marime larga (peste medie-pentru cei cu palma peste medie ) / XL (Extralarge)- marime mare (pentru cei cu palma mare).
Cum  aflu care marime imi este cea potrivita?
Acest lucru se poate face consultand tabelul de marimi , concomitent cu masurarea perimetrului palmei.   
Catalog Articole: Modelul de fata are numarul de articol 125 in cadrul ofertei de manusi, centuri si accesorii fitness a firmei Olympus.

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL

 

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare