Pret: 25.50 RON
32.50 RON
Cantitate

Olympus, Articolul 106 - Manusi Elastic Rosu - Marimea L Cod produs: SKU-3940137999-4481

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Manusi din piele si elastic rosu- manusi realizate din piele de bovina de cea mai buna calitate prevazute cu piele la partea din palma si dintr-o combinatie din piele si material textil la partea exterioara,  aceasta prezentandu-se in combinatia de culori negru si rosu. Manusile din piele si elastic (combinatia de culori negru si rosu) fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus Grup si au numarul de articol 106. Calitatea acestor manusi este foarte buna fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Manusile din piele si elastic (combinatia de culori negru si rosu) -articolul 106- sunt prevazute pe patru categorii de marimi S (cea mai mica), M (medie), L (mediu superior/peste medie/larga), XL (extra-larga).
Incadrarea pe marimi se face in functie de dimensiunea perimetrului palmei care se poate urmari din tabelul de mai jos.

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL
 
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare