Pret: 21.50 RON
25.50 RON
Cantitate

Olympus, Articolul 104 - Manusi Plasa Orange - Marimea M Cod produs: SKU-1143270035-1229

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

ART 104 – Manusi din piele si plasa culoare neagra & alb & orange.
Descriere articol: sunt un model clasic de manusi realizate din piele de culoare neagra (partea din palma) si respectiv (material textil / (material impletit)  realizata dintr-o combinatie de culori (negru & alb & orange) la partea exterioara a palmei).
Domenii de utilizare: manusi fitness, manusi culturism, manusi ciclism, manusi haltere, manusi fitness dama, dar si pot fi folosite si in cadrul unor activitati de uz gospodaresc.
Ce marimi sunt disponibile si care este diferenta dintre marimi?
ART 104
manusi fitness (din piele si plasa negru & alb & orange) este disponibil pe variantele de marimi S, M, L, XL.
S- Small (cea mai mica marime-pentru cei cu palma mica) / M (Medium) – marime medie (pentru cei cu palma medie /normala)/ L (Large) – marime larga (peste medie-pentru cei cu palma peste medie ) / XL (Extralarge)- marime mare (pentru cei cu palma mare).
Cum  aflu care marime imi este cea potrivita?
Acest lucru se poate face consultand tabelul de marimi , concomitent cu masurarea perimetrului palmei.   
Catalog Articole: Are numarul de articol 104 in cadrul ofertei de manusi, centuri si accesorii fitness a firmei Olympus.

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL

Utilitate: Manusile fitness din piele si plasa negru & alb & portocaliu & violet (Art. 104) sunt utile celor care cauta manusi fitness, manusi culturism, manusi de antrenament, manusi de sala, manusi sport.  

   

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare