Pret: 169.50 RON
Cantitate

Nutrex, Lipo 6 RX, 60 de capsule Cod produs: SKU-3175715320-9704

Stoc suficient
  • Brand: NUTREX

LIPO 6 RX

Produsul LIPO6 RX este bazat pe complexul continut de fiecare capsula de LIPO-6 RX RAPID WEIGHT LOSS AID (LIPO 6 RX- Sistemul Rapid De ajutor Pentru Pierdere in Greutate) cu urmatoarele componente si concentratii la o capsula de produs:

Rawvolscine – 750 mg
Yohimbina alfa (Rawvolscine)  este un supliment derivat din rădăcina arborelui Pausinaystalia yohimbe localizat în Africa de vest, denumit şi “rauwolscine”. Yohimbina alfa este un antagonist de adrenoreceptori alfa-2 cu următoarele efecte asupra organismului: reducerea glicemiei, creşterea libidoului, creşterea mobilizării lipidelor,  inhibiţia fricii, creşterea producţiei de prolactină, susţine sistemul simpatic, inhibiţia monoamin oxidazei.

Theacrine (TeaCrine®) -100 mg
TeaCrineA® are efecte de suplimentare a nivelului energetic al organismului, creşterea clarităţii mentale şi a motivaţiei. Theacrine este similară cafeinei, dar are efecte mai de lungă durată şi beneficii suplimentare:
Beneficii ale Theacrine în culturism:
● Măreşte nivelele de energie;
● Creşte motivaţia pentru sesiuni de exerciţii de lungă durată;
● Creşte concentrarea în timpul exerciţiilor fizice;
● Reduce inflamaţia provocată de exerciţiilor de intensitate crescută;
● Permite creşterea nivelului de intensitate al exerciţiilor fizice;
● Datorită proprietăţilor nootropice, măreşte concentrarea în timpul sesiunilor de antrenament.

Hordenine HCI – 50 mg 
 Hordenine este cel mai puternic stimulator al sistemului nervos cu rol de susţinere a regimurilor de pierdere în greutate. Principalele efecte ale Hordeninei sunt:
● Principalul beneficiu este efectul lipolitic, de susţinere a eliberării de grăsimi din celulele adipoase; lipidele eliberate sunt oxidate, proces prin care se eliberează energie;
● Stimulează eliberarea de norepinefrină (hormon excitant cu rol de creştere a nivelelor de energie ale organismului);
● Hordenine susţine realinierea „punctului de setare” a organismului (teoria conform căreia organismul urmăreşte obţinerea echilibrului şi va rezista oricăror modificări majore în greutate şi masă);  odată ce „punctul de setare” este schimbat, devine mai uşor să obţinem pierdere în greutate şi să menţinem noul nivel de greutate fără modificări majore;
● Hordenine încetineşte digestia alimentelor; energia va fi eliberată mai lent, ceea ce va asigura o senzaţie de saţietate pe perioade mai lungi de timp; aceasta va mări perioadele dintre mese, ceea ce va conduce la reducerea aportului caloric.

Ginger Root CO2 (extract) root/  RADACINA GINGER (GHIMBIR, Zingiber) – 20 mg
 Numeroase texte medicale vechi descriu proprietăţile ghimbirului de accelerare a digestiei, detoxificării şi de stimulare a unui răspuns sănătos la stress al organismului. Capsulele de ghimbir standardizate conţin 5% gingeroli cu efecte:
Suport digestiv;
● Menţinerea echilibrului florei intestinale;
● Susţine funcţiile sistemului cardiovascular.

DMAE Bitartrat – 150 mg
 DMAE (dimetilaminoetanol) este cunoscut ca Deanol în ţările europene şi este utilizat în principal pentru proprietăţile de susţinere a funcţiilor creierului şi pielii. Poate fi obţinut prin surse naturale (somon, sardine) însă în celelalte alimente se găseşte în cantităţi foarte mici, astfel că trebuie să luaţi în considerare aportul din suplimente. Beneficiile DMAE sunt următoarele:
● Precursor al acetilcolinei (neurotransmiţător);
Imbunătăţeşte vigilenţa;
● Imbunătăţeşte funcţiile mentale;
● Imbunătăţeşte memoria (administrat pentru boli ADHD şi Alzheimer);
● Utilizat pentru încetinirea îmbătrânirii pielii, cu efect de reducere a ridurilor (cu toate ca acest ultim aspect nu este inca 100% clarificat.

Dicaffeine Malate – 100 mg
Este o combinaţie de cafeină şi acid malic.
Dicafeina malat creşte atenţia, energia, metabolismul, reduce senzaţia de oboseală. Marele avantaj al dicafeinei malat în raport cu cafeina şi cafeina anhidră este proprietatea de a calma stressul digestiv, care este asociat cu cafeina şi cafeina anhidră.
Cafeina şi acidul malic reprezintă o combinaţie puternică deoarece cafeina furnizează energie, în timp ce acidul malic încetineşte dezvoltarea toleranţei.

N-Acetyl L-Tyrosine – 100 mg
Principalele efecte ale N-Acetyl L-Tyrosine sunt:

reducerea stressului atat in viata de zi cu zi , cat si in perioade de antrenamente foarte intense;
● reducerea starii de oboseala la nivel mental (chiar depresii si stari de anxietate);
● imbunatatirea vigilentei si a performantei cognitive;
diminuare timpilor de recuperare, prevenirea suprasolicitarii;

Cafeina Anhidra  -100 mg
Cafeina este excelentă pentru a te ajuta să te concentrezi înaintea intrării în sala de antrenament, pentru a eliminarea obosealii, fiind o alegere excelentă pentru un aport rapid de energie.
Cafeina a devenit popular ca supliment de susţinere a pierderii în greutate şi ca susţinător al performanţei fizice în sălile de antrenament, fiind inclusă în numeroase suplimente termogenice cu rol de ardere a grăsimilor şi suplimente de tipul pre-workout.
Principalele beneficii ale cafeinei sunt:
• Asigura claritatea mentala;
• Mareste focusul mental;
• Contribuie la imbunatatirea fortei si rezistentei;
• Contribuie la marirea nivelelor de energie;

Produsul LIPO 6 RX face parte din linia de suplimente nutritive a firmei americane Nutrex Research.
Mod de ambalare/prezentare: flacon cu 60 de capsule gelatinoase.
Mod de administrare:o capsula dimineata si o a doua capsula dupa amiaza.
Foarte important: nu se vor administra mai mult de 2 capsule de LIPO 6 intr-o zi si de asemenea se recomanda ca ultima administrare sa fie facuta cu cel putin 5 ore inainte de culcare. 

 

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare