Pret: 39.50 RON
Cantitate

Prozis, Creatina, 300 gr. Cod produs: SKU-4922750985-6935

Stoc suficient
  • Brand: PROZIS

Prozis Creatine Monohydrate
Suplimentarea cu Creatine Monohydrate poate reface depozitele de creatină ale organismului.
Creatina este utilă în susţinerea exerciţiilor fizice de intensitate crescută.
Creatina nu este un stimulant, de tipul cafeinei, al cărui efecte să le simţiti imediat.
Creatina acţionează la nivel muscular pentru a susţine forţa, energia explozivă şi rezistenţa la efort.
Creatina furnizează energie pentru contracţiile musculare, reprezentând forţa motrice care stă în cursul şedinţelor de exerciţii din sala de forţă.
Creatina Monohidrata a fost primul tip de creatină produsă pentru culturişti şi este prezentă în numeroase suplimente pre-antrenament şi post-antrenament, inclusiv in suplimentul de fata al firmei Prozis. Crearea de depozite de creatină în ţesuturile musculare vă permite să prelungiţi durata şi intensitatea exerciţiilor fizice în sala de forţă. Creşterea numărului de repetitari conduce la accelerarea şi îmbunătăţirea rezultatelor!
Beneficiile utilizarii produsul Prozis Creatine Monohydrate  este util pentru:
● Îmbunătăţirea rezistenţei la efort şi a forţei musculare;
● Recuperare musculară mai rapidă;
Hidratarea ţesuturilor musculare şi mărirea fluxului de elemente nutritive;
Creatine Monohydrate este un supliment excelent atât pentru culturişti şi sportivii de
performanţă cât şi pentru practicanţii entuziaşti ai fitnessului.
Creatine Monohydrate poate fi folosit atât pentru dezvoltarea de masă musculară cât şi pentru cei ce se afla in perioade unde obiectivul principal este reducerea masei de ţesut adipos.
In ceea ce priveşte modul de consum al creatinei, în cazul creatinei monohidrat este necesară faza de încărcare, urmată de faza de menţinere (5-10 grame zilnic, în raport cu greutatea corporală). Pentru cele mai bune rezultate, începeţi cu 20 grame pe zi timp de 5-10 zile (faza de încărcare – de patru ori pe zi cate 5 gr. in momente diferite ale zilei). Puteţi prelungi faza de încărcare, cu 10 grame timp de 10 zile, după care treceţi în faza de menţinere (in care timp de 20-30 de zile veti lua o singura portie de 5 gr. pe zi).
Produsul CREATINA (300 GR.) face parte din linia de suplimente nutritive a firmei portugheze Prozis.
Mod de prezentare: cutii sau saculeti de 300 gr.
Mod de administrare: Se administreaza in doua faze: faza de incarcare, timp de 7 zile cite 20 de grame de creatina pe zi, impartite in patru portii de 5 grame pe zi si faza de mentinere, timp de 7-42 de zile cite 5 grame pe zi. Dupa faza de mentinere se poate relua ciclul cu faza de incarcare sau se poate face o pauza de pina la 30 de zile. Din acest punct de vedere parerile specialistilor sunt impartite. Pentru marirea eficacitatii creatinei se recomanda administrarea concomitanta cu dextroza. La fiecare 5 grame de creatina se adauga 15-35 de grame de Dextroza sau produse ce au concentratii mari de carbohidrati.
Ingrediente: creatina monohidrata.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare