Pret: 26.00 RON
Cantitate

Ostrovit, Creatine Monohydrate, 300 gr. Cod produs: SKU-5396535878-3052

Stoc suficient
  • Brand: OSTROVIT

OSTROVIT CREATINE MONOHYDRATE , 300 GR. --- suplimentarea cu creatine monohydrate poate reface depozitele de creatină ale organismului.
Creatina este utilă în susţinerea exerciţiilor fizice de intensitate crescută. Pe de alta parte , creatina nu este un stimulant, de tipul cafeinei, al cărui efecte să le simţiti imediat.
Creatina acţionează la nivel muscular pentru a susţine forţa, energia explozivă şi rezistenţa la efort.
Creatina furnizează energie pentru contracţiile musculare, reprezentând forţa motrice care stă în cursul şedinţelor de exerciţii din sala de forţă.
Creatina Monohidrata a fost primul tip de creatină produsă pentru culturişti şi este prezentă în numeroase suplimente pre-antrenament şi post-antrenament, inclusiv in suplimentul de fata al firmei Ostrovit. Crearea de depozite de creatină în ţesuturile musculare vă permite să prelungiţi durata şi intensitatea exerciţiilor fizice în sala de forţă. Creşterea numărului de repetitari conduce la accelerarea şi îmbunătăţirea rezultatelor!
Beneficiile utilizarii produsul Ostrovit Creatine Monohydrate  este util pentru:
● Îmbunătăţirea rezistenţei la efort şi a forţei musculare;
● Recuperare musculară mai rapidă;
● Hidratarea ţesuturilor musculare şi mărirea fluxului de elemente nutritive;
Ostrovit Creatine Monohydrate este un supliment excelent atât pentru culturişti şi sportivii de performanţă cât şi pentru practicanţii entuziaşti ai fitnessului.
Creatine Monohydrate poate fi folosit atât pentru dezvoltarea de masă musculară cât şi pentru cei ce se afla in perioade unde obiectivul principal este reducerea masei de ţesut adipos.
In ceea ce priveşte modul de consum al creatinei, în cazul creatinei monohidrat este necesară faza de încărcare, urmată de faza de menţinere (5-10 grame zilnic, în raport cu greutatea corporală). Pentru cele mai bune rezultate, începeţi cu 20 grame pe zi timp de 5-10 zile (faza de încărcare – de patru ori pe zi cate 5 gr. in momente diferite ale zilei). Puteţi prelungi faza de încărcare, cu 10 grame timp de 10 zile, după care treceţi în faza de menţinere (in care timp de 20-30 de zile veti lua o singura portie de 5 gr. pe zi).

Produsul  CREATINE MONOHYDRATE face parte din linia de suplimente nutritive a firmei Ostrovit (Polonia).

Mod de prezentare: cutie de 300 gr.
Mod de administrare - administrea creatinei se face in doua faze dupa cum urmeaza:

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare