Pret: 64.00 RON
82.00 RON
Cantitate

Prozis, BCAA, 300 gr. Cod produs: SKU-7215332847-6871

Stoc suficient
  • Brand: ALTII

PROZIS, BCAA

Acest produs se prezinta sub forma de pudra si contine exclusiv cei trei aminoacizi cu lanturi ramificate: l-leucina, l-isoleucina, l-valina. Principalele caracteristici ale produsului BCAA sunt:
*PROMOVEAZA RECUPERAREA POST-ANTRENAMENT*
*SUSTINE DEZVOLTAREA MUSCULARA*
*ACCELEREAZA CRESTEREA FORTEI SI REZISTENTEI MUSCULARE*
*BCAA AU ROL IN SUSTINEREA PROCESELOR DE RECUPERARE MUSCULARA*

Suplimentele pe baza de BCAA sunt excelente pentru orice sportiv care lucreaza in sala de forta si urmareste sa combine cresterea musculara cu prevenirea fenomenelor de tip catabolism muscular.*
Se cunoaste faptul ca proteinele, administrate dupa încheierea sedintelor de antrenament, vor fi metabolizate si "dezasamblate" de catre organism în 22 aminoacizi, fiecare cu functiile sale  unice.
Exista noua aminoacizi esentiali pe care organismul nu îi poate produce si care trebuie adusi din alimente sau suplimente. Din acesti 9 aminoacizi, L-Leucina, L-IsoLeucina si L-Valina joaca un rol esential în dezvoltarea musculara, fiind metabolizati mai mult în tesutul muscular si într-o masura mai mica de catre ficat. Acesti aminoacizi metabolizati de catre muschi sunt cei care pot fi utilizati pentru formarea de proteine noi sau pentru furnizarea de energie.*
Utilizarea produsului BCAA în mod regulat va furniza organismului vostru elementele vitale dezvoltarii musculare, provenite dintr-o sursa de calitate ridicata.

Produsul BCAA (300 GR.) face parte din oferta de suplimente nutritive a firmei Olympus Grup.
Mod de prezentare: saculeti de 300 gr.
Mod de administrare: o portie de 5 gr. dizolvata in 100-200 ml de apa plata de doua ori pe zi, cu 45 de minute inainte de antrenament si respectiv in primele 30-45 de minute dupa terminarea acestuia.
Ingrediente: l-isoleucina, l-leucina, l-valina.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare